Norsk NB

Foto: Jan R. OlsenVi beskriver strikkhopping som en "lavterskel, høyadrenalin-aktivitet". Med dette menes at du som gjest på et av våre anlegg ikke behøver noen forhåndskunnskaper for å kunne hoppe, samtidig som følelsen du opplever kan sammenliknes med f.eks fallskjermhopping.

Dette har vært vår hovedaktivitet siden oppstarten i 1992 og har med få unntak vært arrangert fra mobile kraner, dette grunnet en overdrevet restriktiv holdning til bruk av egnede bruer langs riks- og fylkesvegnettet. Politisk press mot vegmyndighetene har ført til en viss oppmykning og i juni 2009 etablerte vi anlegget på Trolljuv bru i Åkrafjorden.

Både på Trolljuv- og Gorsabrua hopper vi med helkroppssele, en løsning vi har valgt fordi et slikt seletøy er sikrere mot brukerfeil og langt mer bekvem enn fotseler (det er faktisk ingenting behagelig ved å henge oppned etter anklene under ei bru...). Som en ekstra bonus er magasuget laaaangt større når du hopper med beina først! Når du står klar på kanten avlaster vi strikken slik at du ikke kjenner at du er festet før langt ned i juvet (gjett om det er deilig når strikken endelig "tar"), og når du spretter rundt der nede under brua og venter på oppheisingstauet henger du med hodet opp og beina ned og kan ta inn over deg hva du nettopp har gjort og hvor du befinner deg.

 

 

search

search

search

search

search

search

search

search

 

keyboard_arrow_up